Het kiezen van het juiste Elementor Pro-abonnement voor je website: Essential vs. Advanced

Juiste elementor abonnement kiezen

Op 4 december 2023 introduceerde Elementor nieuwe Pro-abonnementen om de waarde van Elementor Pro beter weer te geven. Dit is een uitstekende kans om webmakers te helpen begrijpen welk abonnement het beste bij hen past op basis van hun verwachte behoeften.

Hieronder vind je inhoud die je kan helpen om het verschil uit te leggen. We nemen de soorten abonnementen onder de loep en gaan ze vergelijken.

Het Essential-abonnement is het beste voor:

Webmakers en kleine bedrijven die een basiswebsite willen bouwen om hun online aanwezigheid te vestigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • 50 Elementor Pro-widgets (naast de 25 widgets die beschikbaar zijn in de gratis versie van Elementor), waaronder Mega Menu, Geneste Elementen, Portfolio, Loop Grid / Carousel, en meer. Deze widgets stellen webmakers in staat om tal van elementen aan hun website toe te voegen.
  • Theme Builder – biedt webmakers de mogelijkheid om de header, footer, en andere thema-onderdelen van hun website aan te passen.

  • Basis marketingtools, waaronder de Theme Builder, om leads te verzamelen en in contact te blijven met websitebezoekers.

  • Dynamische inhoud, inclusief native WordPress-dynamische inhoud om inhoud van WordPress in het ontwerp van je website te plaatsen.

Wie zou een Essential-abonnement moeten kiezen?

Webmakers die net beginnen en een concurrerend geprijsde en effectieve websitebouwer nodig hebben.

Webmakers wiens website-eisen eenvoudig zijn en geen complexe of e-commerce functies vereisen.

Het Advanced-abonnement is het beste voor:

Webmakers met geavanceerde websitebehoeften die op zoek zijn naar geavanceerde dynamische inhoud, zeer professionele functies of e-commerce mogelijkheden. Dit abonnement is ook geschikt voor webmakers die tot 3 websites willen bouwen.

3 websites? Denk bijvoorbeeld aan een andere .com website. Een subdomein als “jobs.jouwdomeinnaam.be/.com/…”.

Belangrijkste kenmerken:

  • 82(!) Pro-widgets (naast de 25 widgets die beschikbaar zijn in de gratis versie van Elementor), waaronder WooCommerce-widgets, Mega Menu, Geneste Elementen, Portfolio, Loop Grid / Carousel, en meer.

  • Theme Builder – biedt webmakers de mogelijkheid om de header, footer, en andere thema-onderdelen van hun website aan te passen.

  • Geavanceerde marketingfuncties, waaronder de Form Builder, Lead Submissions, integraties met marketingsoftware voor formulierinzendingen, integraties met marketingsoftware en de Popup Builder om betrokkenheid en conversie te verhogen.

  • Dynamische inhoud, inclusief ondersteuning voor aangepaste velden en posttypes om de dynamische inhoud van je website te verrijken en inhoud van velden en extra posttypes weer te geven in het ontwerp van je website.

  • E-commerce functies, waaronder Elementor’s WooCommerce Builder voor robuuste en geavanceerde winkels, en PayPal- en Stripe-integraties die zorgen voor een merkeigen aankoopervaring om betrokkenheid en conversie te verhogen.

  • Workflow- en samenwerkingsfuncties, waaronder de rolmanager om specifieke rollen en rechten toe te wijzen aan verschillende gebruikers, notities om gebruikers in staat te stellen opmerkingen en suggesties achter te laten binnen de Editor om je workflow te verbeteren, en Global Widgets om specifieke widgets met hun inhoud en stijl overal op de website opnieuw te gebruiken voor maximale consistentie en snelheid.

Wie zou een Advanced-abonnement moeten kiezen?

Webmakers die een e-commerce of professionele website bouwen.

Webmakers die volledige flexibiliteit willen als het gaat om dynamische inhoud, welk Elementor pro abonnement past het beste bij jou?.

Elementor Essential vs. Advanced Side-by-Side

Naast de bovenstaande beschrijvingen geeft de onderstaande tabel een gedetailleerder overzicht ter referentie:

Abonnements typeEssential – $59Advanced – $99
BeschrijvingVoor het bouwen van basiswebsitesVoor professionele en e-commerce websites
# widgets50 Pro-widget82 Pro-widgets
Theme Builder
Global Widgets
Basis ontwerpfuncties
Aangepaste pictogrammen
Aangepaste lettertypen
Aangepaste code
Aangepaste CSS
Globale CSS
Formulier widget en ontwerp
Formulierinzendingen
Marketingintegraties
Pop-ups
Aangepaste attributen
Dynamische inhoud
Ondersteuning voor aangepaste velden
Ondersteuning voor aangepaste berichttypes
PayPal / Stripe-integratie
WooCommerce Builder
Notities
Rolmanager
Best te bekijken op desktop view 🙂

Dus welk van deze nieuwe pakketten past het beste bij jouw bedrijf of website?

Als je een maandelijks onderhoud neemt bij DIDIFIX wanneer je een website laat bouwen, voorzien wij altijd de 82 pro-widgets, de pop-up builder, custom css en de gedeelde nota’s waardoor we samen kunnen werken. Het aantal domeinen hangt af van je gekozen onderhoud en websitepakket. Maar je krijgt dus al snel de waarde van €100 voor €60 bij Didifix.

Share the Post:

Wilt ge meer
van dit?

Elk kwartaal één e-mail

Klik op de afbeelding om naar de website-maken landingspagina te gaan