How We Work: Wij bouwen de website die je zelf kan aanpassen

De Perfecte Synergie: Een Professional Zet de Toon & Jij Neemt het Roer Over

Een website opzetten zonder technische kennis kan ontmoedigend lijken, maar wat als ik je vertelde dat er een manier is om te profiteren van professioneel vakmanschap en tegelijkertijd de vrijheid te behouden om zelf eenvoudige bewerkingen uit te voeren? Welkom in de wereld waarin de professional de basis legt en jij de controle hebt. Laten we eens kijken hoe deze perfecte synergie in zijn werk gaat bij DIDIFIX.

Stap 1: Professional Zet de Tone

Laat ons team van professionele webdesigners het zware werk doen. Ze zullen het juiste platform selecteren, een aantrekkelijk thema kiezen (of bouwen vanaf scratch op maat) en een solide basis voor je website neerzetten. De expertise van de professional zorgt voor een website die niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk.

We zetten alles op van domeinnaam, hosting, de installatie van wordpress en alle nodige plug-ins en API-koppelingen.

Stap 2: Bouw een Krachtige Structuur

De professional creëert een gestroomlijnde structuur voor je website met behulp van krachtige tools zoals Elementor Pro. Ze integreren geavanceerde functionaliteiten, optimaliseren de laadsnelheid en zorgen ervoor dat je site voldoet aan de nieuwste normen.

Stap 3: Een Exclusieve Interface Voor Jou

Hier komt het persoonlijke gedeelte. De professional ontwikkelt een exclusieve interface binnen WordPress die specifiek is ontworpen voor jouw behoeften. Het is een interface met beperkte functies, waardoor je alleen toegang hebt tot wat je nodig hebt. Dit minimaliseert verwarring en maakt de interface uiterst gebruiksvriendelijk.

Ook de kans op ongelukken of kleine foutjes worden zo vermeden.

Stap 4: Jouw Rol – Gemakkelijk Toevoegen en Bewerken

Nu is het aan jou. Log in op je WordPress-dashboard en ontdek de vereenvoudigde interface. Hier kun je moeiteloos nieuwe inhoud toevoegen, bestaande content bewerken en zelfs sjablonen gebruiken die de professional heeft opgezet. Het is alsof je met bouwstenen speelt die al op hun plaats zijn gezet.

Stap 5: Verken de Templates

Wij hebben voor jou aangepaste persoonlijke sjablonen gebouwd. Je kunt deze sjablonen gebruiken om nieuwe pagina’s of berichten te maken, en ze vervolgens eenvoudig aanpassen aan je behoeften. Met slechts een paar klikken kun je teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen en de structuur aanpassen.

Wil je graag een aangepaste pop-up of bepaald effect, samen met u tekenen en werken we alles uit zodat u makkelijk zelf aan de slag kan.

Stap 6: Zelfs Functionaliteiten Bewerkbaar

Dankzij de professionele setup kun je eenvoudige functionaliteiten zelf bewerken. Heb je een contactformulier? Je kunt gemakkelijk de velden aanpassen. Een portfolio-sectie? Voeg nieuwe projecten toe zonder gedoe. Het is jouw ruimte om te beheren.

Stap 7: De Flexibiliteit van Zelfbeheer

Het resultaat? Een website die je zelf kunt beheren, zonder technische hindernissen. Je behoudt de flexibiliteit om snel en gemakkelijk wijzigingen aan te brengen wanneer dat nodig is. Je bent de kapitein van je digitale schip.

Stap 8: Een Opleiding om Zelf je Website Aan te Passen

Elementor pro wijst zichzelf uit. Indien nodig zijn wij er om jou en je communicatiepersoneel een opleiding op maat te geven voor de functionaliteiten die jij zelf wil. We bouwen het, leggen het uit en laten jullie met de blokken spelen!

In deze perfecte synergie zet de professional de toon en legt de fundering, terwijl jij de controle hebt over de dagelijkse operaties. Het is de ideale benadering voor diegenen die het beste van beide werelden willen: professionele expertise en de vrijheid van zelfbeheer. Welcome to the best of both worlds!

Share the Post:

Wilt ge meer
van dit?

Elk kwartaal één e-mail

Klik op de afbeelding om naar de website-maken landingspagina te gaan